2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

vasaros garsai vol. 01

Tikiuosi ši daina jums patiks taip  kaip man :)
Tokia rami ir vasariška daina. Marlena Shaw - California Soul

Puiki proga :)

Hey draugai :)
Visą liepos mėnesį siūlau jums puikia progą įsigyti mano kuriamus papuošalus. Tereikia užeiti pas mane --> www.facebook.com/Dzy-Dzy-design <--- ir prisijungti prie puslapio.
Visiems tai padariusiems mano papuošalus galės įsigyti žymiai pigiau, be jokio siuntimo mokesčio,o perkant dvi poras auskarų ar daugiau jūsų lauks - maža dovana ;)
Tad nepraleiskit progos :]
P.s. pagamintiems auskarams, sagėms ir kt. pagal užsakymus, akcija taip pat galios

2011 m. birželio 28 d., antradienis

Vicky Cristina Barcelona.

Sveiki :)
Šį kartą filmo skiltyje pristatysiu Woody Allen'o romantinę komediją/dramą - Vicky Cristina Barcelona (2008).
Nors šio režisieriaus filmų niekada nesupratau ir nelabai mėgau, tačiau šis filmas mane patraukė savo scenarijumi ir įdomiais dialogais. Manau šis filmas puikiai tiks vėlyvai vasaros popietei :]
Siužeto linija pasakoja apie artimas,  tačiau skirtingas drauges ir jų nuotykius Barselonoje. Viki (aktorė Rebecca Hall) - susižavėjusi garsiojo Gaudžio architektūra, nusprendžia paviešėti vasarą pas savo tolimą giminaitę. Kartu su ja atvyksta  ir Cristina (aktorė Scarlett Johansson) mergina, kuri pastaruosius kelis mėnesius praleido rašydama, režisuodama ir vaidindama savo kelių minučių filmuose, kurių vėliau ji negalėdavo pakęsti.
Jų požiūriai į gyvenimą bei meilę dažnai skirdavosi. Viki turėjo sužadėtinį ir manė , kad savo gyvenimą puikiai suplanavo, tuo tarpu Cristina visiškai buvo pasimetusi, tačiau puikiai žinojo ko nenori, ir būtent tai labiausiai žavėjo jos draugę.
Kartą vienoje meno galerijoje jos susipažįsta susipažįsta su ekscentrišku tapytoju Juan'u Antonio, dėl kurio galvą pameta abi merginos..


Keep Calm and Sew On...

... you got that right.
taigi, pagaliau supratau kaip man sunku yra dirbti visiškai nekūrybinį darbą ir dar kartoti tuos pačius siuvimo veiksmus 8 valandas. Oh MAN !! vienintelė paguoda kaip visada - tai mano muzika ir radijas, kurie padeda kažkaip lengviau ištempti tas, atrodytų, AMŽINAS darbo valandas.

2011 m. birželio 26 d., sekmadienis

2011 m. birželio 20 d., pirmadienis