2013 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

2013 m. lapkričio 19 d., antradienis

2013 m. lapkričio 18 d., pirmadienis

Stiliaus ikona: Rachel Zoe

Sveiki!
Mano galva asmeninis stilius tai puiki saviraiškos forma. Juk akivaizdu, jog, dažniausiai vieni kitus vertiname pagal pirmą įspūdį. Nors visada sakau kad išvaizda toli gražu ne viskas, tačiau šiuolaikiškas, drąsus spalvų derinys, išskirtiniai papuošalai arba atvirkščiai stilingas vien juodų rūbų ansamblis nepraslysta pro mano akis, ir dažnai palydimas žodžių "ar matei kaip gražu??" Žinoma nevisiems duotas išskirtinio stiliaus jausmas, bet mano manymų garsioji įžymybių stilistė Rachel Zoe turi nepaprastą skonį.
Rachel Zoe (tikrasis vardas - Rachel Zoe Rosenzweig) yra numeris vienas, kalbant apie garsenybių stilistus. Mados pasaulis tai visas jos gyvenimas. Didžiausia jos silpnybė tai vintage'iniai dizainerių rūbai ir papuošalai iš 7-ojo ir 8-ojo dešimtmečių, dėl kurių ji galėtu atiduoti viską. Jos darbas paversti kiekvieną įžymybę tikra vakarėlio ar raudonojo kilimo žvaigžde.
O ir ji pati atrodo ne ką prasčiau. Dirbtiniai kailiai, ilgos suknios, platėjantys džinsai, didelės skrybėlės, dar didesni, suvelti plaukai ir žinoma kvapą gniaužiantys papuošalai, kuriuos ji dėvi kasdien. Nors visa tai skamba kiek ekscentriškai Rachel sugeba visa tai suderinti ir paversti labai įsimintinu stiliumi.
(rekomenduoju: The Rachel Zoe Project)

The Killers - Shot At The Night


Dienos Nuotrauka


2013 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

2013 m. lapkričio 5 d., antradienis