2011 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Rankinės rudens/žiemos sezonui

Sveiki,
Vos už kelių dienų pasibaigs vasaros laikas, ir vėl grįšime į, mums visiems, labai gerai pažįstama spalvingąjį rudenį. Ir išties, šių metų F/W kolekcijose pilna daug margumynų, spalvų, kailių, plunksnų ir pan. Tas pats ir aksesuarų skyriuje. Šių metų rankinių tendencijos labai įvairios tačiau, tad tarp tokios pasiūlos galima lengvai pasimesti. Todėl, kad jums būtų lengviau aprašysiu, pagrindinines rankinių tendencijas.


 Tikriausiai vienas pagrindinių šių metų rankinių bruožų yra spalvos. Ryškios akį rėžiančios arba švelnios pastelinės spalvos, neleis jūsų aprangai atrodyti nuobuodžiai ir niūriai. O, kad pilka rudens diena jums suteiktu šilumos, dizaineriai siūlo geltoną spalvą, kuri iškart nubaidys bloga nuotaiką.


Tarp ryškių spalvų, vis dar išlieka ramūs ir neutralūs, žemės spalvų tonai tinkantys kiekvieno stiliui. Be viso šito, kas antroje kolekcijose galime išvysti mažas ar vidutinio dydžio, griežto "kirpimo", knygos formas turinčios rankinės.



Tačiau, dizaineriai siūlo nepamiršti ir didelių rankinių į, kurias galima susidėti "visą savo gyvenimą". Taip pat, kaip ir praėjusiuose sezonuose vis dar bus populiari visų itin pamėgta, talpi "paštininko' rankinė. Kurią labai patogu nešiotis rankoje ar tiesiog prisisegus diržą, persimesti ją per petį.





1 komentaras:

  1. I love those bags! :)

    P.s. U are welcome to check out my fashionblog!

    thecabinetoffashion.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti