2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Naujas supakavimas

Hey,
Jau gan seniai svajojau apie kokybiškesnę, gražesnę pakuotę papuošalams. Paskubomis lankstyti "origami" dėžutes (kas pirko, žino:)) pradėjo atsibosti. O ką dar kalbėti jog į jas viskas netilpdavo... Todėl kartais kildavo nerimas dėl siuntinio kelionės.
Taigi pagaliau prisiverčiau prisigaminti naujų, didesnių dėžučių, maišelių o dar ir vardinį antspaudą (vienas vargas). Aišku viskas pagaminta rankų darbu, ir gal ne itin profesionaliai atrodo, bet jaukiau, ir viliuosi jums patiks.

11 komentarų:

  1. Man iškart patiko, kad viską pagaminai pati! :) Aš irgi noriu pasigaminti antspaudą, bet nerandu tam priemonių,didelio trintuko ir to peilio :)) bet matau ir iš kamštinės lentos galima pasidaryti? Šaunu labai! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oj dėkui :) ko aš tik neprigalvojus buvau dėl to išsvajoto antspaudo :D
    pradžioj bandžiau nusilipdyti, bet nesigavo lygiai pats štampas... tada bandžiau su trintuku, bet per sunku buvo raides išpjaustyt, nes norėjo nedidelio užrašo. Tai galiausiai sumasčiau su popieriumi pasidaryt.
    Štai visas DIY: iš paprasčiausiai storo popieriaus išsikirpau raides ir kelis sluoksnius suklijavau su "lipalu". O antspaudo pagrindas degtukų dėžute su kamštinės lentos dalim. Aišku, "pasiterliot" reikėjo, bet manau jis turėtu gerai atlaikyti :) o dar ant pačio galo nulakavau raides, kad popierius neirstu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ajej, bet Tavo variantas manau tiktų tokiam vienam, smulkiam užrašui, o kai pas mane logo nepaprasto sudėtingumo, tai vienintelė išeitis... užsisakyti pas kažką :( Bet reikės išbandyti kažkaip ir šitą variantą, kokiam kitam paveikslėliui, pati sugalvojai tokią techniką? :))

      Panaikinti
    2. tėtis pasiūlė :)) šiaip dar galima logo dalimis suskaidyti, o po to kartu viska suklijuoti, nes aš "D" raidę iš dviejų dalių suklijavau :)

      Panaikinti
  3. Saunuole, judam i prieki toliau! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu kaip mielai ir jaukiai atrodo :3 Labai faina, kad viską darai pati. Šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu kaip faina :0 kaip tu tas dezutes padarei? aciu :*

    AtsakytiPanaikinti