2011 m. birželio 28 d., antradienis

Vicky Cristina Barcelona.

Sveiki :)
Šį kartą filmo skiltyje pristatysiu Woody Allen'o romantinę komediją/dramą - Vicky Cristina Barcelona (2008).
Nors šio režisieriaus filmų niekada nesupratau ir nelabai mėgau, tačiau šis filmas mane patraukė savo scenarijumi ir įdomiais dialogais. Manau šis filmas puikiai tiks vėlyvai vasaros popietei :]
Siužeto linija pasakoja apie artimas,  tačiau skirtingas drauges ir jų nuotykius Barselonoje. Viki (aktorė Rebecca Hall) - susižavėjusi garsiojo Gaudžio architektūra, nusprendžia paviešėti vasarą pas savo tolimą giminaitę. Kartu su ja atvyksta  ir Cristina (aktorė Scarlett Johansson) mergina, kuri pastaruosius kelis mėnesius praleido rašydama, režisuodama ir vaidindama savo kelių minučių filmuose, kurių vėliau ji negalėdavo pakęsti.
Jų požiūriai į gyvenimą bei meilę dažnai skirdavosi. Viki turėjo sužadėtinį ir manė , kad savo gyvenimą puikiai suplanavo, tuo tarpu Cristina visiškai buvo pasimetusi, tačiau puikiai žinojo ko nenori, ir būtent tai labiausiai žavėjo jos draugę.
Kartą vienoje meno galerijoje jos susipažįsta susipažįsta su ekscentrišku tapytoju Juan'u Antonio, dėl kurio galvą pameta abi merginos..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą